اسکالپ برای زخم ها و اسکارهای ناشی از کاشت مو، تصادف و جراحی
آثار سوختگی روی سر دارید؟ کاشت انجام دادهاید حال از اسکار بهجای مانده احساس نارضایتی دارید؟ روی سر جراحی داشتهاید و اسکار بهجای گذاشته است؟
امروزه با حضور روشهای جدید زیبایی پوست و مو که نیاز به جراحی داشته و مورد استقبال بسیاری قرار گرفته و علاوه بر ریسک گرفتن نتیجه دلخواه، افراد آثار بهجای مانده از آن را هم میپذیرند اما بعد از گذشت مدتی عاملی ناراحتکننده برای اشخاص شده که از این امور میتوان به اسکار کاشت مو، لیفت صورت، جراحی پلاستیک و سایر جراحیهایی که برای درمان بیماریهای سر افراد انجام شده، اسکار دوران کودکی و سوختگی اشاره کرد.
این اسکارها چهره شخص و زیبایی موها را تحت تاثیر خود قرار داده و احساس ناخوشایندی برجای میگذارد. این افراد بهدنبال موارد ذکر شده دنبال درمانی برای رفع و یا پوششدهی این اسکارها هستند و داروها، قرصها و آمپولها کارساز نبوده چون فولیکول مویی وجود نداشته که این مواد بتوانند بر رشد مجدد موها تاثیر بگذارند و یا افرادی بهدنبال کاشت در این نواحی رفته اما متاسفانه بهدلیل از بین رفتن یا فقدان مویرگهای خونی و غدد عروقی امکان انجام کاشت وجود نداشته بنابراین شخص از تمامی درمانها بینصیب و ناامید بوده، اما ما نوید وجود تکنیک نوین اسکالپ سر را برای شما عزیزان که "تنها تکنیک با درمان قطعی و با نتیجه زودبازده برای رفع انواع کمپشتی موهاست" را میدهیم و دوباره لبخند را بر چهره و زیبایی را به موهای شما هدیه میدهیم و نیازی نیست دیگر نگران این مسائل باشید.

اسکالپ سر روشی تکمیلی برای کاشت مو:
یکی از کاربردهای بسیار رایج اسکالپ سر استفاده از آن به عنوان یک روش تکمیلی بعد از کاشت مو می باشد. کاشت موی معمولا به دو روش FUE و FUT انجام می شود و در هر دو روش آثاری از کاشت مو بعد از انجام جراحی به جای می ماند. در اینجا ما به صورت مختصر به اثار ناشی از هرکدام می پردازیم:
-
اسکارها و زخم های ناشی از روش FUT:
دراین روش ناحیه اهدا کننده فولیکول های مو یا همان بانک مو در پشت سر قرار دارد. در این روش یک برش به اندازه 1 الی 2 سانتی متر در پشت سر زده می شود و فولیکول های مو از این ناحیه برای قسمت های کم پشت برداشته می شود. بعد از برداشت گرافت ها و بخیه برش زده شده، جای یک زخم در پشت سر باقی می ماند مه به وضوح قابل مشاهده است. این روش معمولا وقتی بکار می رود که ناحیه کم پشتی وسیع بوده و نیاز به تعداد بیشتری از گرافت های مویی نیاز است. این زخم ناشی از جراحی کاشت مو می تواند به راحتی توسط روش اسکالپ پوشش داده شود.
-
زخم های ناشی از روش FUE:
در این روش نیز ناحیه اهدا کننده در پشت سر و یا پشت گوش قرار دارند و گرافت ها از نقاطی دایره ای شکل با گرافتهایی شامل 1 تا 4 تار مویی برداشت می شود. این روش برای مواقعی است که سطح کم پشتی مو کم است یعنی نیاز به تعداد کمتری گرافت مویی به عنوان اهدا کننده وجود دارد و یا در روش اول FUT میزان موهای لازم بدست نیامده و نیاز به موهای بیشتر جهت اهدا است. این نقاط دایره ای نیز در صورت کوتاهی موی سر بوضوح قایل مشاهده هستند و به راحتی در دو یا سه جلسه می توانند توسط اسکالپ سر پوشیده شوند.
آیا قبل از انجام کاشت مو می توان اسکالپ انجام داد؟
بله، قبل از انجام کاشت مو می توان اسکالپ را انجام داد و هیچ تداخلی بین این دو روش وجود ندارد. به هر حال بهتر است یه فاصله زمانی یک ماهه بین دو پروسه وجود داشته باشد.
چه مدت بعد از کاشت مو می توان اسکالپ انجام داد؟
بعد از کاشت مو بدلیل حساسیت های ناشی از جراحی، باید یک فاصله ی زمانی 6 ماهه بین اسکالپ و کاشت مو وجود داشته باشد. این زمان به شما اجازه می دهد تا شما دوره نقاهت بعد از کاشت مو را طی کرده و به راحتی اسکالپ خود را انجام دهید.
آیا اسکالپ سر درد دارد؟
در کل خیر، ولی برای کسانی که کاشت مو انجام داده اند ممکن است یک مقدار آزار دهنده باشد که با استفاده از پماد بی حسی این مسئله کاملا حل می شود.
مراحل پوشش جای اسکار ها و زخم ها توسط اسکالپ:
برای خیلی از شما این سوال پیش میآید که این تکنیک چگونه بر این قسمتها که پوست آسیب دیده است عمل کرده و بهصورت کامل جای اسکار را پوشش میدهد. در مرکز اسکالپ ایرانیان_بروغنی ابتدا تکنیک آمادهسازی با روش انحصاری انجام شده و بعد از آن وارد مرحله اسکالپ اسکارها شده که در چهار مرحله این پوششدهی انجام میشود.
در مرحله اول: با توجه به تشخیص منتنخصین ما باید کلاژن سازی انجام شود زیرا که معمولا سلول های موجود در پوست زخم ها مرده است و با انجام عمل نیدلینگ خون مجدد در مناطق مورد نظر به حریان افتاده و کلاژن سازی انجام می شود.
در مرحله دوم: اسکالپ از طریق کاشت رنگدانههای ارگانیک به لایه سطحی پوست سر با تراکمی متوسط پوششدهی انجام می شود.
در مرحله سوم: با بررسی پوست و تراکم رنگدانهها سراغ پرتر شدن تراکم رنگدانهها و ترمیم رنگدانههایی که ریزش داشتهاند میرویم (دقت داشته باشید ریزش رنگدانهها بسته به جنس پوست امری کاملا طبیعی بوده و مقدار آن برای هر شخص متفاوت است بنابراین جای هیچگونه نگرانی نیست)
در نهایت جلسه چهارم یا جلسه تکمیلی و تثبیتی رنگدانهها را داریم و تراکم رنگدانهها به بالاترین حد خود رسیده و کار تمام است و شخص میتواند نتیجه نهایی و اصلی را در این جلسه مشاهده نماید.
این نکته را باید خاطر نشان کنیم اگر شخصی به دلیل کم بودن رنگپذیری پوست به نتیجه نهایی نرسیده است بنابر تشخیص متخصص ممکن است به یک یا دو جلسه علاوه بر سه جلسه اصلی اسکالپ نیاز پیدا کند (درصد افرادی که رنگپذیری پوستشان کم است بسیار محدود است. رنگپذیری پوست تحت تاثیر ملانین پوست شخص است و ارتباطی به اسکالپ نداشته البته باید خاطر نشان کرد که کار حتما توسط شخص حرفهای و مسلط به این مهم انجام شود در غیر اینصورت شاهد نتیجه نگرفتن از اسکالپ هستید بنابراین در انتخاب مرکز خود دقت فرمایید).




